|
|
 |
« : 24 Şubat 2009, 14:39:29 » |
|
mrb arkadaşlar aşağıdaki sitelere moderator ( bölüm yöneticisi ) alınacaktır...
İlgilenen arkadaşlar aşağıdaki şablona uyarak bu konuya cevap olarak yada bana ( huseyin ) özel mesaj yazarak başvuru yapabilir.
(en kısa sürede size cevap verilecektir)
Üye adı : Moderator olmak istediğiniz site : Moderator olmak istediğiniz bölüm : Seçtiğiniz bölüm ile ilgili deneyiminiz :
Moderator alınacak sitelerLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.mucurum.com Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.evcildostlar.org Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.forumfetih.com Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.bursaforum.net Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.kirsehirforum.net bilgi almak için msn adresi : iletisim.mucurum@hotmail.com
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2010, 19:38:08 Gönderen: huseyin »
|
|
Yorumlarınızı bekliyorum
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 01 Mart 2009, 03:12:47 » |
|
moderatörler arasına girmek istiyorum arkadaşlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 14 Mart 2009, 04:07:11 » |
|
benimde kendime ait bi sitem var,eger sizde kabul ederseniz sizin sitede moderatörlük yapmak isterim.şimdiden teşekkür ederim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 14 Mart 2009, 05:55:42 » |
|
moderatörler arasına girmek istiyorum arkadaşlar  benimde kendime ait bi sitem var,eger sizde kabul ederseniz sizin sitede moderatörlük yapmak isterim.şimdiden teşekkür ederim..
Özel mesaj gönderdim.Lütfen özel mesajlarınızı kontrol ediniz...
|
|
|
|
|
|
Yorumlarınızı bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 27 Haziran 2009, 07:58:13 » |
|
yardımcı olmak zevk verici bişeydir,saolun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 03 Temmuz 2009, 13:55:39 » |
|
bende medatör olmak istiyorum artık zamanı geldi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 03 Temmuz 2009, 14:59:42 » |
|
bende medatör olmak istiyorum artık zamanı geldi
Özel mesaj gönderilmiştir lütfen iletilerinizi kontrol ediniz...
|
|
|
|
|
|
Yorumlarınızı bekliyorum
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 13 Temmuz 2009, 13:08:12 » |
|
Moderatör Olmak İsterim Fll Time Online Deneyimliyim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 14 Temmuz 2009, 05:16:06 » |
|
Moderatör Olmak İsterim Fll Time Online Deneyimliyim.
Özel mesaj gönderilmiştir...
|
|
|
|
|
|
Yorumlarınızı bekliyorum
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 18 Temmuz 2009, 22:25:45 » |
|
Üye adı : oguz_10 Moderator olmak istediğiniz site :Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.mucurum.com Moderator olmak istediğiniz bölüm :Programlar Seçtiğiniz bölüm ile ilgili deneyiminiz :Her türlü programla ilgili upload yaparım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 19 Temmuz 2009, 11:55:20 » |
|
Üye adı : oguz_10 Moderator olmak istediğiniz site :Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.mucurum.com Moderator olmak istediğiniz bölüm :Programlar Seçtiğiniz bölüm ile ilgili deneyiminiz :Her türlü programla ilgili upload yaparım... Özel mesaj gönderilmiştir
|
|
|
|
|
|
Yorumlarınızı bekliyorum
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 28 Ağustos 2009, 03:13:32 » |
|
selam arkadaşlar modarator olmak için ne yapmamız lazım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 07 Eylül 2009, 18:17:46 » |
|
selam arkadaşlar modarator olmak için ne yapmamız lazım
Üye adı : Moderator olmak istediğiniz site : Moderator olmak istediğiniz bölüm : Seçtiğiniz bölüm ile ilgili deneyiminiz :
Moderator alınacak sitelerLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.mucurum.com Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.evcildostlar.org Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.forumfetih.com Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.bursaforum.net Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.kirsehirforum.net bilgi almak için msn adresi : iletisim.mucurum@hotmail.com Bu boşlukları doldurarak olabilirsin arkadaşım..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2010, 19:39:26 Gönderen: huseyin »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 22 Ekim 2009, 15:06:14 » |
|
Üye adı :boz kurt Moderator olmak istediğiniz site :www.mucurum.com Moderator olmak istediğiniz bölüm :Bilgisayar Oyunları Seçtiğiniz bölüm ile ilgili deneyiminiz :Bilgisayar oyunları konusunda ustayım her türlü oyunun hatasını çözümünü bilirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #15 : 23 Ekim 2009, 13:00:33 » |
|
Üye adı :boz kurt Moderator olmak istediğiniz site :www.mucurum.com Moderator olmak istediğiniz bölüm :Bilgisayar Oyunları Seçtiğiniz bölüm ile ilgili deneyiminiz :Bilgisayar oyunları konusunda ustayım her türlü oyunun hatasını çözümünü bilirim
Konu ile alakalı özel mesaj gönderilmiştir.
|
|
|
|
|
|
Yorumlarınızı bekliyorum
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 25 Ekim 2009, 14:24:54 » |
|
bende olcammm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : 25 Ekim 2009, 17:23:13 » |
|
Şablona göre formu doldurup gönderin, olmak istediğiniz bölümlere en az 5'er mesaj gönderiniz
|
|
|
|
|
|
Yorumlarınızı bekliyorum
|
|
|
|
|